...
Sale!

Durra PROMO MERDEKA DARI LELEMAK (2) – HijabEx Hijab Extender, 2in1 Towel and Merdeka Keychain

RM64.00

High Quality Rope Skipping High Speed Aerobic PVC Skipping Rope Length Adjustable Skip Jump Rope Fitness Equipment

BUYER TIPS:

✿ When You received goods, if the products broken or not satisfy with it, please Contact with us, please do not leave a negative feedback, We will try our best to solve it for you properly, Thank you!

✿ Due to different cameras lens setting and lighting . it may has some color difference from the real item,Hope you can understand.

✿ All the Item you can choose are READY STOCK.

✿ After we receive your order,we will ship within 2- 3 days

✿ 1-3cm error due to manual measurement,hope you can understand

Description: 1.High-quality materials, not torn

2.Excellent grip, smoother movement

3.Quality skipping rope and economical price

4.Available in multiple colors, about 110 inches long Specification:

Material: PVC Length: about 2.8m / 110inch

Thickness: about 4.5mm / 0.17inch

Packing list: Skipping rope

* 1 #High #Quality #Rope #Skipping #Speed #Aerobic #PVC #Skipping #Length #Adjustable #Skip #Jump #Fitness #Equipment

Clear

HijabEx “Hijab Extender”

Boleh pakai bila tudung kita pendek dan nak cover dada.

Bahagian lengan berjahit jadi tidak terangkat bila berenang atau bersukan.Sesuai untuk.

💖  Berenang

💖 Jogging

💗 Larian

💟 Gym

💝 Berbasikal

💖 Mendaki

❣️ Sebarang Aktiviti Luar (Outdoor)

Material :spandex lycra , tebal tak nipis 😘 sangat selesa dan sejuk

 

2in1 Luxury Super Large Towel

Set High Absorbent Soft Bath Towel + Face Towels

😍 Material high density super absorbent velvet

Color:choose in variation Size: bath towel(70*140cm),face towel(35*75cm)

Breathable,absorbent,healty and eco-friendly,soft and comfortable Suitable for bath towel,beach towel,sports towel,etc. Packing: 1 pcs bath towel +1pcs face towel (suitable as gift) . .

𝐓𝐔𝐀𝐋𝐀 𝐕𝐈𝐑𝐀𝐋 🌈 “Saya tak pernah jumpa & guna tuala berkualiti macam tuala viral ni. Puas hati btol sebab tuala ni lembut giler, pastu sangat2 serap air. Paling suka lepas cuci muka.. Dapdap je kat kulit muka, dah kering. Kulit pon tak pedih sebab tak perlu nak gosok2 tenyeh tuala ni kat muka. Sama jugak masa lap badan, memang seriuslah tuala ni sangat2 serap air. Tak payah susah payah nak lap belakang badan. Saya tak pernah jumpa tuala yg macam ni. Terima kasih ye kenalkan tuala viral ni pada saya. Tak menyesal beli hehe. dah la cantik warnanya, lembut, material microfiber, harga pon murah sebab dapat dua tuala pulak tu dalam packaging yang cantik ni. Saya nak order lagi, nak hadiahkan pada mak, ayah, suami, anak2, kakak, kawan2.” . Mereka dah pakai, dan dah jatuh cinta dengan TUALA VIRAL.

TUALA VIRAL 2 IN 1

✅Kain Fabrik Yg Berkualiti Tinggi

✅ Senang di Basuh

✅Dijamin Serap Air

✅Pelbagai warna yang Chantekk & Menarik

✅Pilihan Corak & Wrna Yg Terkini

✅Mcam Tuala hotel 5Star kottt TualaViral nie jugak sgt sesuai sbgai utk:-

▶️Hadiah ▶️Goodies Majlis Kahwin ▶️Hantaran Prkahwinan

Weight 0.500 kg
Colour

Orange, Brown, Turquoise

Shopping Cart
Scroll to Top
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.