...

BMAdminWP

101 Metabolisma

Metabolisma. Taukah apa ke benda ni ? Macam selalu dengar tapi masih tak tau nak jawab yang tepat kan kan.. so better kita fahamkan dulu sebelum kita boleh mempraktikkannya. Topik hari ini Coach ambil inspirasi dari sharing Cikgu Fitness Malaysia kita, Kevin Zahri. Apakah metabolisma? Menurut Kevin Zahri, metabolisma ialah jumlah pembakaran kalori seharian badan …

101 Metabolisma Read More »

Bahaya Gula

Semua follower Durra, bersama saya lagi coach pemakanan anda, coach AU ❤️ Bertepatan dengan tahun baru 1443h ni jom kita hijrahkan dari obes ke kurus sihat. Bila lagi nak tukar diet kepada makanan sihat kan. Bukan lemak yang buatkan kita gemok tetapi gula…haaa..ada yang masih belum tahu eh gula tu bahaya. Dalam dunia ni ada …

Bahaya Gula Read More »

Shopping Cart
Scroll to Top
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.